От Фейсбук профила на журналиста Стефан ТашевБезкористно помагам за опорките 

...
От Фейсбук профила на журналиста Стефан ТашевБезкористно помагам за опорките 
Коментари Харесай

Без правителство, министърката на иновациите няма да се върне от командировка и ще поиска политическо убежище

От Facebook профила на журналиста Стефан Ташев

Безкористно оказвам помощ за опорките  в медийните окопи за на следващия ден. Предполагам Лена не може да смогне. Та:

1. Ако Ники не пътува - край с евроатлантическата ни ориентировка. Светът не е виждал до момента подобен човек.

2. Ако Атанасов не стане началник на парламента-също. Руската агентура ще превземе Народно събрание. Той е последният стожер на битката  с тях. Както Путин щеше да превземе столична община.

3. Ако Асен Василев не е вицепремиер, ще забележим Еврозоната през крив макарон. И нефт от " Лукойл " също...

4. Без Върховният сановник на правосъдната промяна и Пипона в Министерство на правораздаването, същата пропада. Язък за милионите от " Америка за България ". Велислав Величков, изцяло ИНТЕГРИРАН, няма да стане член на Висш съдебен съвет като номиниран от " цивилен организации ". Идва краят на света.

5. Мария Габриел е обвързвана с Mafiata, чакаме " следствия " по тематиката от АКФ и Бърд. И сигнал от " Боец " до прокуратурата, Кьовеши и Вселенския патриарх. Нищо, че до преди два часа умните и красиви преговаряха с нея. Това не се е случвало. Привидяло ни се е.

6. Изборите значат завършек на България. Те са зло, което ще докара Путин в България. Нищо, че преди три години лежахме по паветата с искане за незабавни избори. С хората на Путин. То беше друго. Забравете.

7. Ако няма държавно управление на ПП-ДБ, единствено с ИНТЕГРИРАНИ хора, значи  Mafiata е победила. Задкулисието също. И Путин тоже, нищо, че му наляхме милиони от дерогацията. Последното не е значимо и е изказване на НЕИНТЕГРИРАНИ хора.

8. Ако няма държавно управление на ПП-ДБ, министърката на нововъведенията няма да се върне от следващата дълга задгранична командировка и ще изиска политическо леговище в чужбина в символ на митинг.

9. Организираме импровизиран митинг с искане Денков хем да е министър-председател в оставка, хем министър в проектокабинет с отказ. Без декрет.

10. И още един митинг с искане за оставката на проектокабинета " Габриел ". Вече сме протестирали против нашето държавно управление, няма проблем отново да го създадем.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР